Jysk Fynske Medier

KOMPLET KONCERN

Jysk Fynske Medier er en moderne mediekoncern. En levende budbringer. En effektiv sælger. Og en stor del af dagen …

Læs om Jysk Fynske Medier her

SÆLG EFFEKTIVT

Vi giver dig hele paletten af effektive medier. På papir. I luften. På nettet. Og helt tæt på de helt rigtige kunder. På det helt rigtige tidspunkt. Hver dag.

Se paletten af medier her

JOBMULIGHEDER

Jysk Fynske Medier er en seriøs, udviklende, sjov og udfordrende arbejdsplads for 1700 medarbejdere. Overvejer du at blive en del af familien?

Se mulighederne her

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål om koncernen, vores medier, abonnementer, annoncer eller noget helt femte? Vores Kundeservice er klar ved telefon og tastatur.

Kontakt Kundeservice

En annoncør fortæller

” En meget stor del af vores kendskab i målgruppen kommer fra avisannoncer. ”

Hør områdedirektør Per Smidth fra Fynske Bank fortælle, hvordan avisannoncer spillede en hovedrolle i den brandingkampagne, banken afviklede efter en fusion i 2013. Og hvordan de efterfølgende effektmålinger understregede, at avisannoncerne havde haft stor indflydelse på det opnåede kendskab hos målgruppen.

 

Cases

Deal.dk

Deal.dk giver er et af Danmarks førende tilbudssites med nye spændende tilbud til brugerne hver eneste dag. Tilbuddene kan være alt fra middage på gode restauranter til wellness og forkælelse. Konc

Læs mere

Fredericia Dagblad

Fredericia Dagblad udkommer alle dage undtagen søn- og helligdage samt Grundlovsdag og juleaftensdag. På hverdage udkommer avisen som eftermiddagsavis, mens den om lørdagen udkommer som morgenavis.

Læs mere

Amtsavisen.dk

Læs mere