Jysk Fynske Medier

KOMPLET KONCERN

Jysk Fynske Medier er en moderne mediekoncern. En levende budbringer. En effektiv sælger. Og en stor del af dagen …

Læs om Jysk Fynske Medier her

SÆLG EFFEKTIVT

Vi giver dig hele paletten af effektive medier. På papir. I luften. På nettet. Og helt tæt på de helt rigtige kunder. På det helt rigtige tidspunkt. Hver dag.

Se paletten af medier her

JOBMULIGHEDER

Jysk Fynske Medier er en seriøs, udviklende, sjov og udfordrende arbejdsplads for 1325 medarbejdere. Overvejer du at blive en del af familien?

Se mulighederne her

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål om koncernen, vores medier, abonnementer, annoncer eller noget helt femte? Vores Kundeservice er klar ved telefon og tastatur.

Kontakt Kundeservice

En medarbejder fortæller

” En rigtig god dag er, når der bliver udskrevet valg. ”

Hør Kaare Johansen fortælle om jobbet som politisk reporter på Vejle Amts Folkeblad. Et job, hvor han i mere end 30 år har været med til at agere lokalsamfundets hukommelse – og garant for at politikerne opfører sig ordentligt.

Mød en medarbejder

GraphicCo.

GraphicCo er en grafisk virksomhed med brede kompetencer. Vi hjælper vores kunder med at folde deres identitet ud på alle flader, medier og platforme. Resultatet er kommunikationsmæssige synenergier o

Læs mere

Fynskejob.dk

Fynskejob.dk er den ene af Jysk Fynske Mediers to online jobportaler. Portalen dækker først og fremmest stillinger på Fyn.

Læs mere

detKONCEPT

Reklamebureauet detKONCEPT skaber succes for kunderne gennem unikke idéer og effektiv markedsføring. Med afdelinger i København, Odense og Esbjerg løser vi markedsføringsopgaver for både store og små

Læs mere