Jysk Fynske Medier

Indkøber Til SPOTdeal og Deal.dk


Udskriv stillingsopslag

Har du talent, og har du lyst til at arbejde med indkøb af produkter til Danmarks største dealsites, som samtidig er blandt Danmarks største webshops?

Motiveres du af at levere resultater? 

Kender du de nyeste tendenser, og har du styr på, hvad danskerne er mest interesserede i lige nu? Så har vi jobbet til dig!

 

Deal.dk A/S oplever stor vækst inden for salget af produkter og ønsker nu at styrke organisationen yderligere. Vores sortiment spænder over kategorierne Hus & Have, Elektronik, Mode & Velvære, Fritid samt Mad & Vin.

 

Der er tale om en stilling, hvor tempoet er højt og kontaktfladen bred. Dit arbejde fordrer, at du arbejder både analytisk og struktureret. Vi søger en købmand, der kan håndtere mange bolde i luften og samtidig er god til at samarbejde. Jobbet vil kombinere pleje og udvikling af etablerede relationer. Over tid forventer vi, at du gennem nye relationer bidrager til at styrke såvel porteføljen af leverandører som sortiment og lønsomhed. Dit ansvarsområde vil blive skræddersyet til dine kompetencer. Erfaring indenfor særligt Mad & Vin eller Hus & Have er en fordel, men ikke et krav.

 

Om os:

Deal.dk A/S står bag Danmarks største tilbudssites, deal.dk og spotdeal.dk, som formidler deals inden for kategorierne mad & drikke, rejser & ophold, shopping samt services. Deal A/S tæller ca. 45 medarbejdere med kompetencer inden for salg, kommunikation og markedsføring, økonomi, it og kundeservice. Deal.dk A/S har en sund økonomi og drives under ejerskab af kapitalstærke medievirksomheder (Jysk Fynske Medier, Nordjyske Medier, Mediehusene Midtjylland og Sjællandske Medier).

 

Vi har et stærkt sammenhold, korte beslutningsgange og en åben dialog i en travl dagligdag. Vi forventer, du tager et stort ansvar og selv planlægger din hverdag og rutiner. Du har styr på det tekniske og kan selv sparke bolden i mål. Kvalitet er omdrejningspunktet i alt, hvad vi foretager os. Produkter, processer, systemer og fremfor alt mennesker.

 

Det praktiske:

Stillingen er med arbejdsplads i Odense. Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer. Derudover modtager du attraktiv pension, sundhedssikring, kørselsgodtgørelse efter statens takster for kørsel i egen bil til kundemøder mm.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Morten Lykke på morly@jfmedier.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er 31. maj 2020.

Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

 

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-05-03
Opslagsdato: 07-maj-2020
Sidste frist: 31-maj-2020
Kontaktperson: Morten Lykke
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 559.000 ugentlige læsere og er dermed landets mest læste dagblad

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro