Jysk Fynske Medier

Salgstrainees SjællandJYSK FYNSKE MEDIER SØGER TRAINEES

 

Går du med et ønske om at gøre karriere i salgsbranchen?

 

Så får du her en genial mulighed for at sætte skub i din karriere med en helt unik 12 måneders salgsuddannelse i et af Danmarks største mediehuse.

 

Så får du her en mulighed for en hel unik, 12 måneders salgsuddannelse i et af Danmarks største mediehuse. Fra første dag bliver du, på et hold med 6 trainees, pr. 1. oktober 2020, integreret i vores Medierådgiverteams i hovedstaden

 

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring
Uddannelsen er modulopdelt med en teoretisk salgsteknisk del og en ”hands-on” del, som endvidere vil give dig en dybdegående indsigt i mediernes funktioner.

 

Du skal søge salgsuddannelsen

Hvis dit mind-set er sat fast på en salgskarriere. Du må gerne have en salgsmæssig grunduddannelse, eller måske kortere eller længere erfaring i en salgsstilling. Men det er ingen betingelse.

 

Helt lavpraktisk

Du skal have kørekort + egen bil. Du tilbydes velordnede arbejdsforhold inklusiv pension, kørselsgodtgørelse samt sundhedsforsikring.

 

Der er ansøgningsfrist den 9. august 2020.

 

Har du spørgsmål til Salgs-Trainee uddannelsen, er du velkommen til at sende en mail med dine spørgsmål til frisch@jfmedier.dk

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-06-05
Opslagsdato: 29-jun-2020
Sidste frist: 09-aug-2020
Kontaktperson: Henrik Frisch
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro